Företag

Idag visar forskning på tydliga samband mellan ekonomi och hälsa. Vi brukar tala om att vi erbjuder ekonomisk friskvård.

Medarbetare med problematisk ekonomi presterar inte längre sitt bästa men med konkreta åtgärder går det att vända situationen innan det är för sent. Våra tjänster kan även vara en del av ett lönepaket där rådgivning med oss kan vara ett alternativ till höjda ersättningar.

Våra föreläsningar och seminarier fungerar både för anställda med god ekonomi och med sämre ekonomi eftersom tillvägagångssättet för att skapa trygghet och god ekonomi är detsamma. Oftast arbetar vi med en kombination av föreläsning och fördjupad rådgivning i grupp för att nå bästa resultat.

Föreläsning

EkonoVi har lång erfarenhet av att på ett inspirerande sätt tala om vilka möjligheter det finns i att ta kontrollen och förbättra sin ekonomi. I våra föreläsningar finns det något att ta med sig för alla, oavsett om du har bra eller sämre ekonomi. Mer pengar i plånboken är det ingen som tackar nej till!

Fördjupad rådgivning

Fördjupad rådgivning gör vi i mindre grupper med max 12 deltagare. Tillsammans arbetar vi på ett enkelt och pedagogiskt sätt med de olika områdena inom privatekonomin. Vi varvar teori med praktik, ger aktuella råd och genomför övningar. Detta för att ge kunskap, kontroll och för att fatta aktiva kloka beslut. Genom att själv arbeta med sin ekonomi går det att göra en skillnad.

Fördjupad rådgivning är intressant både för anställda med god och dålig ekonomi. Med god ekonomi blir det mer pengar i plånboken och möjligheter att förverkliga ekonomiska mål och drömmar. Med dålig ekonomi kan det vara räddningen från att få riktiga ekonomiska problem.