Privatpersoner

Grunden i nästan allt är ekonomi. Hälsa, lycka och relationer påverkas av din privatekonomi. Vi hjälper dig att känna trygghet i din ekonomi och få pengar över.

Att skaffa sig en god ekonomi behöver inte vara svårt. Inom EkonoVi har vi utvecklat en metod där vi systematisk går igenom de viktigaste delarna av din privatekonomi. Vi hjälper dig att få mer pengar i plånboken genom att göra nya val utan att för den del få ett tråkigare liv eller behöva avstå något. Det handlar om att ha kunskapen och fatta aktiva beslut.

 

Fördjupad rådgivning

Fördjupad rådgivning vänder sig till dig som vill känna trygghet kring din ekonomi, få mer pengar i plånboken, bli en smartare konsument, planera ditt pensionssparande eller kanske nå uppsatta ekonomiska mål.

Fördjupade rådgivning gör vi i mindre grupper med max 12 deltagare. Tillsammans arbetar vi på ett enkelt och pedagogiskt sätt med de olika områdena inom privatekonomin. Vi varvar teori med praktik, ger aktuella råd och genomför övningar.

Om du upplever att pengarna bara rinner mellan fingrarna, eller är osäker på hur du hittar billigare elavtal, vad det egentligen står i det orangea kuvertet om eller hur du kan sänka dina boendekostnader – då har du kommit helt rätt.

 

Medlemskap

”Tre veckor för att ändra ett beteende och sex månader för att få en ny vana”

För att behålla goda vanor, fortsätta ta aktiva beslut beträffande privatekonomin och för att få uppdaterade information som sparar pengar rekommenderar vi att du prenumererar på vår medlemstjänst.Månadsvis delar vi med oss av våra bästa råd som kan förbättra din privatekonomi och på bra kunderbjudanden. Vi uppmärksammar årligt återkommande ämnen som pension och deklaration samt ändringar i lagstiftningen som påverkar dig samtidigt som vi motiverar dig till att fortsätta fatta kloka beslut.

I medlemskapet ingår även våra fokusträffar där vi på djupet går igenom olika ämnen inom privatekonomin. Medlemskapet ger dig enkelt de nödvändiga råd och aktuell information som du behöver för att fortsätta fatta kloka beslut och för att fortsätta spara pengar.