Organisationer

Det finns skeden i livet då vi står inför en förändring med sämre ekonomi som följd. Genom ökad kunskap och kontroll är det lättare än man tror att påverka situationen.

Vi erbjuder ekonomiska utbildningar där vi grundligt går igenom vilka förändringar som kan göras för att så likvärdig livskvalitet som möjligt ska kunna behållas. Minska onödiga utgifter, prioritera och göra handlingsplaner för framtiden. Vi ser även på hur pensionen förändras och hur den kan kompenseras på olika sätt.  Det är lättare att ändra utgifterna än inkomsterna.

Våra utbildningar fungerar även för medlemmar eller anställda med god ekonomi eftersom tillvägagångssättet för att skapa trygghet och bättre ekonomi är detsamma. Oftast arbetar vi med en kombination av föreläsning och fördjupad rådgivning i grupp för att nå bästa resultat.

 

Föreläsning

EkonoVi har lång erfarenhet av att på ett inspirerande sätt tala om vilka möjligheter det finns i att ta kontrollen och förbättra sin ekonomi. I våra föreläsningar finns det något att ta med sig för alla, oavsett om du har bra eller dålig ekonomi. Mer pengar i plånboken är det ingen som tackar nej till!

 

Fördjupade rådgivning

Fördjupade rådgivning gör vi i mindre grupper med max 12 deltagare. Tillsammans arbetar vi på ett enkelt och pedagogiskt sätt med de olika områdena inom privatekonomin. Vi varvar teori med  praktik, ger aktuella råd och genomför övningar. Detta för att ge kunskap, kontroll och för att fatta aktiva kloka beslut. Genom att själv arbeta med sin ekonomi går det att göra en skillnad.
Fördjupad rådgivning är intressant både för de med god och dålig ekonomi. Med god ekonomi blir det mer pengar i plånboken och möjligheter att förverkliga dina ekonomiska mål och drömmar. Med dålig ekonomi kan det vara räddningen från att få riktiga ekonomiska problem.